Sofia Osmani

Adresse
Nymøllevej 24
2800 Kgs. Lyngby

Telefon: 45 97 31 50
Mobil: 40 23 45 21
E-mail: soo@ltk.dk

Borgmestersekretær
Telefon: 45 97 31 52
E-mail: borgmester@ltk.dk

Medlem af
Kommunalbestyrelsen siden 2002

Borgmester siden 2014

Medlem af
Økonomiudvalget
Valgbestyrelsen for kommunalvalg
Valgbestyrelsen for andre valg og afstemninger
Beredskabskommissionen
Bevillingsnævnet

Jeg har altid haft en stor interesse for politik – og en holdning til det samfund, jeg er en del af.

Jeg har et ønske om at udvikle kommunen for at bevare de værdier, jeg holder af – gode skoler, en værdig ældrepleje, grønne områder, godt handels- og erhvervsliv, en tryg hverdag og meget mere. Min motivation, er ønsket om at sikre, at det sted, jeg er født og opvokset, vedbliver at være attraktivt – også for mine børn og kommende generationer. Det forudsætter forandringer, for verden omkring os står ikke stille. Men det skal være forandringer med omtanke og respekt for den historie vi bygger på.

Det har været mit udgangspunkt, siden jeg i 2001 blev valgt ind i kommunalbestyrelsen. Gennem årene har jeg været formand for tre forskellige fagudvalg, og siden 2014 har jeg været Borgmester og dermed kommunalbestyrelsens formand.

Den tillid vælgerne – og mine kollegaer i kommunalbestyrelsen – har vist mig, har jeg søgt at forvalte efter bedste evne. At være Borgmester er nemlig noget helt særligt – og jeg er lige så glad for jobbet i dag, som jeg var, da jeg startede.

Som Borgmester har jeg arbejdet for et godt og konstruktivt samarbejde på Rådhuset – på tværs af partier. Jeg er stolt af, at vi i hvert af årene har indgået brede budgetforlig med partier fra LA til SF.

Forlig, der har sikret lavere grundskyldspromille, lavere gæld, bedre ældremad, flere plejehjemspladser og fokus på de naturvidenskabelige fag i folkeskolen. For blot at nævne nogle få resultater.

Jeg tror på, at jeg – gennem fortsat bredt samarbejde – kan fastholde og styrke den positive udvikling i kommunen. En udvikling, der først og fremmest skal være til gavn for os, der bor her. Vi skal sikre, at vi forsat har noget af Danmarks smukkeste natur lige uden for hoveddøren, de bedste skoler, en værdig ældrepleje, et varieret handelsliv, en lav ledighed og meget mere.

Jeg er født i 1979 og uddannet cand.scient.pol. Inden jeg blev borgmester, har jeg arbejdet som specialkonsulent på Danmarks Tekniske Universitet og før det som konsulent hos Dansk Erhverv.

Jeg er opvokset i Virum, hvor mine forældre stadig bor, har boet et par år i Lyngby Vest og er i dag bosat i Ørholm med min mand og vores to børn. Vi elsker nærheden til naturen, handelslivet i Lyngby og stemningen i lokalområderne.

Vi er aktive brugere af kommunes mange tilbud og dejlige natur. Fra svømmehal til rideskole, biblioteket og Mølleåen, Dyrehaven, Frederiksdal fribad, Sophienholm og meget, meget mere.

Her er nok at holde af og passe på.