Indlæser Begivenheder

« Alle begivenheder

Det amerikanske præsidentvalg

29. september kl. 18:00 - 21:30

Oplæg ved Naser Khader

Tirsdag d. 29. september kl. 18:00 inviterer den konservative vælgerforening i Lyngby-Taarbæk alle interesserede borgere til et spændende oplæg om det amerikanske præsidentvalg ved Naser Khader på Lyngby Rådhus.

Det amerikanske præsidentvalg ved Naser Khader

Udover at være folketingsmedlem for Det Konservative Folkeparti har Naser Khader en stor viden om amerikansk politik, som han blandt andet har efter at have arbejdet for den konservative tænketank Hudson Institute i Washington. Med under 75 dage til det amerikanske præsidentvalg, så er det for alvor ved at spidse til. Kan Donald Trump sikre sig fire år mere i det hvide hus, eller bliver Joe Biden den ældste præsident nogensinde og overtager det magtfulde embede fra Donald Trump? Kun en ting er sikkert, og det er, at det bliver en valgkamp, som man aldrig har set den før i amerikansk sammenhæng.

Den amerikanske økonomi buldrede frem, indtil coronakrisen ramte. I dag har mere end 16 millioner amerikanere mistet deres job på grund af den økonomiske krise, og samtidig har man mange steder haft svært ved at kontrollere smittetallene. Alt dette sker samtidig med, at racekonflikterne er på sit højeste i USA, og organisationen Black Lives Matter for alvor har gjort sit indtog i den amerikanske valgkamp. Valgkampen kommer til at handle om meget andet, end man havde troet, at den skulle gøre for et halvt år siden. Det tegner derfor til at blive en spændende valgkamp, selvom bookmakerne har udråbt Joe Biden som storfavorit, men Donald Trump overraskede også de fleste eksperter for fire år siden. Alt dette og meget mere kan du blive klogere tirsdag d. 29. september, når Naser Khader holder oplæg om den amerikanske præsidentvalgkamp.

Efter oplægget håber vi, at mange har lyst til at tage med videre på Brødrene Prices Diner på Toftebæksvej, hvor snakken kan fortsætte. Her byder vi først på lidt tortilla chips og flæskesvær, inden menuen byder på en lækker amerikansk burger med sprøde fritter og dip. Denne lækre menu kan købes for kun 70 kroner pr. person. Drikkevarer køber man selv på stedet. Alt du skal gøre er at købe billet til spisning på nedestående link senest tirsdag d. 22. september.

Køb billet til spisning

Detaljer

Dato:
29. september
Tidspunkt:
18:00 - 21:30
Begivenhed Kategori:

Sted

Lyngby Rådhus
Lyngby Torv 17
2800 Kgs. Lyngby
Google Maps